Παρέλαση… αθλιότητας | Η στοχοποίηση της Προέδρου της Δημοκρατίας

by Times Newsroom 1

Η αθλιότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο σύντροφός της, Π. Κοτσώνης, για την παρουσία τους στην παρέλασης της 25ης Μαρτίου, δεν είχε προηγούμενο. Η «δολοφονία χαρακτήρων» από διάφορους «εθνικοπατριώτες» ξεπέρασε τα εσκεμμένα. Με αναφορές του τύπου «τι δουλειά είχε ο σύντροφος της κυρίας Σακελλαροπούλου στην εξέδρα των επισήμων» και άλλες τέτοιες άθλιες επιθέσεις. Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και από τα πλέον επίσημα χείλη ας ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς ισχύει:

Η παρουσία του κ. Κοτσώνη δίπλα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν αυστηρά θέμα πρωτοκόλλου που καθορίζεται από το υπουργείο Εξωτερικών. Δηλαδή, από τη στιγμή που ο Κύπριος Πρόεδρος και ο πρίγκιπας Κάρολος θα παρακολουθούσαν την εκδήλωση με τις συζύγους τους, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός ήταν υποχρεωμένοι να πράξουν το ίδιο – αλλιώς θα φαινόταν προσβλητικό στους προσκεκλημένους μας. «Το γιατί ακολούθησε η πρωτοφανής (;) αυτή επίθεση μόνο κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε», αναφέρουν οι ίδιες πηγές μου.

Πηγή: Βηματοδότης

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή