Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: “Πίκο και Λόλα: Το σχολείο” στο Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης

by Times Newsroom

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: “Πίκο και Λόλα: Το σχολείο” το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019  στις 12:00, στον Ευριπίδη στην Κηφισιά (Κηφισίας 310)

Εκδήλωση για παιδιά από 3 ετών

Πίκο και Λόλα: Το σχολείο

Λίνα Σωτηροπούλου

Ώρα για σχολείο. Όμως η Λόλα δε θέλει να πάει, και όπως λέει: «Στο σχολείο τι να κάνω; Τι θα μάθω παραπάνω;». Είναι έτσι τα πράγματα ή τελικά θα αλλάξει γνώμη; Ελάτε να το μάθουμε και να διασκεδάσουμε παρέα με τη συγγραφέα Λίνα Σωτηροπούλου!

Μια ιστορία με απλά και λιτά στιχάκια και διασκεδαστικές ρίμες μέσα από την οποία ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος που βοηθάει τα παιδιά να αντιληφθούν πρώτες έννοιες όπως η φιλία, η καλοσύνη, η συνεργασία και φυσικά να γελάσουν.

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Λίνα Σωτηροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε λογιστική και στη δουλειά της ασχολείται καθημερινά με τους αριθμούς. Μια μέρα όμως μέσα από τα λογιστικά βιβλία –που μόνο πονοκέφαλο φέρνουν– άρχισαν να ξεπετάγονται γράμματα και να πλέκουν ιστορίες και παραμύθια. Κάπως έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με βιβλία που φέρνουν χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή