Πασχαλινή active απόδραση στη λίμνη Κερκίνη και το όρος Μπέλλες

by Times Newsroom

Φέτος το Πάσχα ζήστε μια πανδαισία εμπειριών στη μαγευτική φύση ψηλά στη Μακεδονία, στην καρδιά της Άνοιξης, την καταλληλότερη εποχή για να την επισκεφθεί κανείς και περάστε το Πάσχα σας… active, αλλά και χαλαρά, στη Λίμνη Κερκίνη.

Στην απόδραση αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο Βεργίνας, να κάνετε βαρκάδα με «πλάβα» στο ηλιοβασίλεμα στη Λίμνη Κερκίνη, να κάνετε πεζοπορία στο καταπράσινο, με πολλά νερά, Όρος Μπέλλες, να δοκιμάσετε παραλίμνια πεζοπορία στη λίμνη, να κάνετε κανό ανάμεσα στα νούφαρα και το παρυδάτιο δάσος της λίμνης, να κάνετε ποδηλατάδα στην περιοχή της λίμνης και… τζιπάδα στο Όρος Μπέλλες ή και στη Λίμνη Κερκίνη, να βολτάρετε με άλογα, να επισκεφτείτε το Οχυρό Ρούπελ και το Σπήλαιο Αλιστράτης, να κάνετε Ανάσταση στην εντυπωσιακή Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου και επίσης να δείτε νεροβούβαλους και να δοκιμάσετε λιχουδιές από βουβαλίσιο κρέας, ενώ θα υπάρχει χρόνος για φαγητό και καφέ στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Οι δραστηριότητες/πεζοπορίες είναι προαιρετικές, ενώ το πρόγραμμα ενδέχεται να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες της περιπέτειας. Γενικότερα η περιπέτεια συνιστάται και για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 30 Μαρτίου, με κόστος €236.74 για τις 6 έως 9 Απριλίου

​Info
https://www.activesundays.com/kerkini0418.html

clickatlife.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή