ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για Market pass: Πραγματικές λύσεις όχι αντίδωρα για τους πολίτες

Η κυβέρνηση καλλιεργεί την κουλτούρα των pass, ενώ όταν ήταν στην αντιπολίτευση τα ονόμαζε "κουτσουρεμένα αντίδωρα", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

by Times Newsroom

Κριτική στην κυβέρνηση για το Market pass και την ακρίβεια, ασκεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει σε αυτήν: «Οι τιμές στα είδη διατροφής βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων 13 ετών. Οι αυξήσεις σε ετήσια βάση, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ανέρχονται σε 15%, με ορισμένα είδη μάλιστα, όπως γαλακτοκομικά και έλαια να φτάνουν έως και 25,3%.

Παρόλα αυτά, ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε ότι θα ισοφαρίσει αυτές τις ανατιμήσεις με μία ενίσχυση 10% επί των αγορών που θα κάνει ένα νοικοκυριό, όταν η επιδότηση μετά τις κρατήσεις και τις τράπεζες θα είναι 34 λεπτά την ημέρα.

Εμείς εδώ και έναν χρόνο υποστηρίζουμε ότι έπρεπε να υπάρξουν θεσμικές ενισχύσεις, όπως αύξηση του κατώτατου μισθού, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα, πλαφόν στη λιανική τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων με ένα νέο ΕΚΑΣ.

Η κυβέρνηση όμως συνεχίζει να καλλιεργεί την κουλτούρα των pass, παρότι όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο κ. Μητσοτάκης τα ονόμαζε “κουτσουρεμένα αντίδωρα”. Σήμερα, πατάει ακριβώς στα χνάρια των κυρίως Τσίπρα και Καμμένου».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή