ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συντηρούν το τοξικό κλίμα με τη συζήτηση για τηλεμαχία Μητσοτάκη και Τσίπρα»

Αφορμή για τη έντονη διαμαρτυρία και τις επικρίσεις του κόμματος αποτελεί το γεγονός ότι μένει ανοιχτή η προοπτική να διεξαχθεί τηλεμαχία των κκ Μητσοτάκη-Τσίπρα.

by Times Newsroom

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατηγόρησε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συντηρούν το τοξικό κλίμα στο πολιτικό διάλογο. Αφορμή για τη έντονη διαμαρτυρία και τις επικρίσεις του κόμματος αποτελεί το γεγονός ότι μένει ανοιχτή η προοπτική να διεξαχθεί τηλεμαχία των κκ Μητσοτάκη-Τσίπρα.

Σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει:« Πριν ακόμη προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύουν σε πηχυαίους τίτλους την τηλεμαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα με σκοπό να συντηρήσουν τον τοξικό πολιτικό διάλογο, τον οποίον, εξάλλου, με συνέπεια υπηρέτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα και νομίζοντας πως έτσι ευνοούν την προσωπική πολιτική τους διάσωση».

Στο σχόλιο επισημαίνεται πώς είναι «αυτονόητο ότι δεν θα θυσιαστεί το δικαίωμα των πολιτών να ακούσουν όλες τις απόψεις των κομμάτων προς χάριν επιλογών τεχνητής πόλωσης, που βλάπτουν τη χώρα και την προοπτική της».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή