ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε Ζαχάροβα: Βάρβαρη και παράνομη η εισβολή στην Ουκρανία

«Η ηγεσία της Ρωσίας καταδικάζει τη χώρα της σε διεθνή απομόνωση»

by Times Newsroom

«Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μαρία Ζαχάροβα, που πριν μερικές μέρες ειρωνευόταν την διεθνή κοινή γνώμη αναφορικά με το πότε θα γίνει η εισβολή για να προγραμματίσει τις διακοπές της, σήμερα με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή το σχόλιο της επίσημης εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

«Η Ελλάδα καταδικάζει τη βάρβαρη και παράνομη εισβολή στην Ουκρανία και στέκεται πάντα στην πλευρά του απόλυτου σεβασμού του διεθνούς δικαίου. Με το ρωσικό λαό μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί, αλλά η ηγεσία της Ρωσίας με τις επιλογές της, που βασίζονται σε έναν επικίνδυνο αυτοκρατορικό αναθεωρητισμό, καταδικάζει τη χώρα σε διεθνή απομόνωση και οδηγεί την ανθρωπότητα σε σκοτεινά μονοπάτια», προσθέτει το ΚΙΝΑΛ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή