ΠΑΣΟΚ: Κύριο μέλημα του Κινήματος αποτελεί η στήριξη της εθνικής ισχύος της Χώρας

«Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών»

by Times Newsroom

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον υπεύθυνο ΚΤΕ Άμυνας, Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Γραμματέα του Τομέα Άμυνας, Θωμά Χατζηαθανασίου και τα μέλη του Τομέα, Λουκά Κάτσικα και Κωνσταντίνο Βερνίκο, τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ–Κινήματος Αλλαγής, Αθανάσιο Γλαβίνα, καθώς και εκπροσώπους του υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιώργου Μουλκιώτη, συναντήθηκε στη Βουλή με το Προεδρείο της ΠΟΜΕΝΣ και συγκεκριμένα με τους Δημήτρη Ρώτα, Βασίλη Λάμπρου, Νικόλαο Ασφή, Κωνσταντίνο Νιώρα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ εξέθεσαν τις αντιρρήσεις τους για το επικείμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην έλλειψη ρυθμίσεων για ένα ειδικό μισθολόγιο για την κάλυψη των αναγκών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ταυτόχρονα, συζητήθηκε μία σειρά χρονιζόντων ζητημάτων που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως το μισθολόγιο, η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης, τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά ζητήματα ΕΜΘ – ΕΠΟΠ – Αποφοίτων ΑΣΣΥ, το στεγαστικό ζήτημα των στελεχών των ΕΔ, ενώ οι εκπρόσωποι της ΠΟΜΕΝΣ κατέθεσαν προτάσεις για τα κρισιμότερα εξ αυτών, τα οποία, παρά τις κατά καιρούς δεσμεύσεις της Κυβέρνησης, δεν έχουν επιλυθεί.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επεσήμαναν τις πρωτοβουλίες στις οποίες έχει ήδη προχωρήσει μέχρι σήμερα η παράταξη, ενώ διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους της ΠΟΜΕΝΣ για τη διαχρονική στήριξη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στα δίκαια αιτήματα που απασχολούν το στρατιωτικό προσωπικό της χώρας, ενώ η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις επ’ αυτών και την εξεύρεση σχετικών λύσεων.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν, κύριο μέλημα του Κινήματος αποτελεί η στήριξη της εθνικής ισχύος της Χώρας, η περαιτέρω βελτίωση της μαχητικής ικανότητας των ΕΔ και κυρίως η συνδρομή του στον κρισιμότερο πυλώνα τους, το έμψυχο δυναμικό τους. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύτηκαν, το αμέσως επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της συζήτησης του σχετικού Ν/Σ, να κατατεθούν στη Βουλή από το Κίνημα συγκεκριμένες προτάσεις, ενώ ο Τομέας Άμυνας συνεχίζει με τη δέουσα ζέση την ανάδειξη σχετικών ζητημάτων, ενσκήπτοντας στα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς για την εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com