Πάτρα: 49χρονος πήγε στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους, δεν τον δέχτηκαν και πέθανε στον δρόμο λίγο μετά

Τι καταγγέλουν οι συγγενείς του

by Times Newsroom

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα όταν έδιωξαν ασθενή από το νοσοκομείο όπου πήγε, με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγο μετά. Ένας 49χρονος έφτασε στο νοσοκομείο με οξεία συμπτώματα εμφράγματος, αλλά τον έδιωξαν επειδή δεν εφημέρευε. Ο άτυχος άνδρας πέθανε λίγα μέτρα παρακάτω!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thebest.gr, το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένας άνδρας 49 ετών με δυνατούς πόνους στο στήθος και στην πλάτη και αδυναμία να πάρει αναπνοή, καταφθάνει στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Ο 49χρονος μετέβη στο νοσοκομείο μόνος του, οδηγώντας. Πάρκαρε άρον άρον το αμάξι του για να προλάβει να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς έχει αντιληφθεί ότι κάτι πολύ σοβαρό του συμβαίνει και βεβαίως δεν είχε την πολυτέλεια να αντιδράσει αναζητώντας ποιος εφημερεύει και πώς θα φτάσει εκεί.

Εκεί φέρεται να του είπαν ότι δεν εφημερεύει και ότι θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο του Ρίου. «Τον έδιωξαν», λένε χαρακτηριστικά οι συγγενείς του.

Ο άτυχος 49χρονος, αντιλαμβανόμενος ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση πήρε τηλέφωνο τον αδελφό του ενώ οδηγούσε με το αμάξι του να βγει από το προαύλιο του νοσοκομείου και ενώ ένιωθε να σβήνει, φτάνοντας στο ύψος του περιπτέρου που βρίσκεται έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο αδελφός του κατέφθασε άρον άρον. Ενώ όμως οδήγησε λίγα μέτρα προσπαθώντας να φτάσει στη μίνι περιμετρική για να τον μεταφέρει στο Ρίο, ο 49χρονος έχασε εντελώς τις αισθήσεις του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο του Ρίου, ο άτυχος άνδρας είναι ήδη νεκρός.

Η οικογένεια του 49χρονου ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για το γεγονός και διατυπώνει απορίες σε σχέση με τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές.

«Είναι δυνατόν να αφήνουν έναν άνθρωπο με τέτοια συμπτώματα να πεθάνει και να του λένε φύγε;» αναρωτιέται ο σύζυγος της αδελφής του άτυχου 49χρονου, μιλώντας στο thebest.gr. «Τι έχει μεγαλύτερη σημασία; Η ανθρώπινη ζωή ή το γράμμα του τύπου; Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα εδώ και τώρα ώστε να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές με αυτό τον απίστευτο τρόπο και να δικαιωθεί ο δικός μας άνθρωπος».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή