Πάτρα: Νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση με κορωνοϊό και… μήνυσε όλο το νοσοκομείο

Ο άνδρας, που νοσηλεύτηκε σε άσχημη κατάσταση, μήνυσε τους γιατρούς, κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατηγορώντας το προσωπικό του νοσηλευτικού Ιδρύματος επειδή οι γιατροί του έκαναν τραχειοστομία.

by Times Newsroom 1

Στη Δικαιοσύνη οδηγήθηκε το θέμα της νοσηλείας του άνδρα που διασωληνώθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα tempo24, ο εν λόγω ασθενής, ο οποίος είναι και ανεμβολίαστος, προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης σχεδόν σε όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που ασχολήθηκε με τη νοσηλεία του.

Ο άνδρας, που νοσηλεύτηκε σε άσχημη κατάσταση, μήνυσε τους γιατρούς, κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατηγορώντας το προσωπικό του νοσηλευτικού Ιδρύματος επειδή οι γιατροί του έκαναν τραχειοστομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ασθενής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από τη στιγμή που προσβλήθηκε από Covid-19 και το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη την οποία υπέστη. Η νοσηλεία του διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς εισήχθη σε ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

Οργή στο ιατρικό προσωπικό

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ανάμεσα στο προσωπικό του νοσοκομείου. Πληροφορίες αναφέρουν οτι επικρατεί οργή και μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει».

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά που έκανε για το θέμα ο καθηγητής Καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος.

«Το θετικό με τις μηνύσεις γιατί διασωληνώθηκε, γιατί έγινε τραχειοστομία, γιατί νοσηλεύτηκε, γιατί πήρε οξυγόνο, κτλ είναι ότι θα απευαισθητοποιηθούν οι εισαγγελικές αρχές και δε θα γίνουμε Αμερική. Στην οποία Αμερική άμα τω εξιτηρίω, σε πιάνει και ένας δικηγόρος “να δούμε πόσα θα πάρουμε από τους γιατρούς”… ΥΓ: επειδή το πράγμα πέρα από τραγελαφικό αρχίζει και χοντραίνει, μήπως οι Ιατρικοί σύλλογοι πρέπει να κάνουν και 10-20 μηνύσεις για ηθική βλάβη, συκοφαντική δυσφήμηση, οτιδήποτε (δεν τα ξέρω και καλά), σε ασθενείς, συγγενείς και λοιπούς αρωγούς να τελειώνει το θέατρο του παραλόγου;».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ασθενής μόλις είχε αποσωληνωθεί ζήτησε δείγμα για να το εξετάσει εκτός νοσοκομείου, καθώς δεν πίστευε πως έπασχε από κορωνοϊό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή