Πάτρα: Οι γονείς μήνυσαν τον πρώην αστυνομικό διευθυντή που «έδειξε» τη μητέρα ως υπεύθυνη για τους θανάτους των παιδιών

Εξελίξεις στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο

by Times Newsroom

Μήνυση σε βάρος του πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Χρήστου Ρουγκάλα, καταθέτουν οι γονείς των τριών παιδιών στην Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Σύμφωνα με το flamis.gr, οι γονείς των τριών παιδιών, έδωσαν, χθες βράδυ, εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, Γιάννη Κόττα, να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του Χρήστου Ρουγκάλα.

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας, μιλώντας χθες στο Mega, δήλωσε «βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών, δεν μπορεί να είναι όλα συμπτώσεις» επισημαίνοντας ότι «δεν υπήρχαν παθολογικά αίτια» για τον θάνατο των κοριτσιών.

Ο ίδιος είπε «ας ανοίξουν τα στόματα να μιλήσουν οι γείτονες της μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των παιδιών».

Ανέφερε ακόμα πως «ντελιβεράδες της Πάτρας έκαναν έρανο για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας των παιδιών, όπως προέκυψε από αναρτήσεις της 33χρονης μητέρα που τους είχε ευχαριστήσει δημόσια».

«Θέλω να προχωρήσει γρήγορα η έρευνα» συμπλήρωσε ο κ. Ρουγκάλας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com