Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις με τρία εντάλματα σύλληψης όπως λέει Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ

Ο πατέρας των παιδιών στο «κάδρο» των συλλήψεων

by Times Newsroom

Η σύλληψη της «μη-τέρας» από την Πάτρα δεν θα είναι η τελευταία.

Έρχονται και άλλες.

Τουλάχιστον τρεις, «βλέπει» ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

«Ου! Σίγουρα»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μετά την ανίχνευση ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στο αίμα του παιδιού, που σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας το σκότωσε.

Ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε συλλήψεις. «Τουλάχιστον τρεις πιστεύω εγώ» σχολίασε και σε ερώτηση για το αν ένα από τα εντάλματα σύλληψης θα αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη απάντησε «ου! Σίγουρα».

Όσον αφορά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε πως «νομίζει» πως θα συλληφθεί ενώ «για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».

Σε σοκ δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης και διαχωρίζει τη θέση του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας των παιδιών είπε σε φίλους του ότι δεν κατάφερε να σώσει τα παιδιά του και δήλωσε ότι είναι σε κατάσταση σοκ.

Φέρεται, μάλιστα, να διαχωρίζει πλέον τη θέση του από την εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία μέχρι τώρα υπερασπιζόταν με θέρμη.

Για την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην μητέρα των τριών παιδιών μίλησε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος Αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, ο οποίος επισήμανε ότι η αστυνομία ψάχνει τυχόν εμπλοκή άλλων προσώπων.

Η θεία των παιδιών

Παράλληλα, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, η Αστυνομία θεωρεί πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση τ και την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία βρήκε νεκρή την -6 μηνών- Ίριδα στην κούνια της, το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021.

Η θεία των τριών κοριτσιών βρισκόταν μαζί με τη μητέρα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα όταν έφτασαν οι άνδρες της ασφάλειας.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, είχε μιλήσει για το πρόσωπο κλειδί στην καυτή υπόθεση από την Πάτρα, που για τον ίδιο δεν είναι ούτε η μητέρα αλλά ούτε και ο πατέρας των παιδιών. Πιστεύει ότι είναι η θεία των κοριτσιών.

Η αδερφή της μητέρας, που ήταν στο σπίτι τη νύχτα που έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή της μικρής Ίριδας την Άνοιξη του 2021. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει εντοπίσει τρία σημεία που σύμφωνα με πληροφορίες αναλύονται από τους αστυνομικούς.

Τα τρία σημεία με τα κενά στα όσα είπε η αδερφή της

Τρία σημεία που η αδερφή της μητέρας «μπέρδεψε» τα γεγονότα και οι εξηγήσεις της, όταν κληθεί θα έχουν ιδιαίτερη σημασία:

  • Το πρώτο έχει να κάνει με τις ώρες του θανάτου της μικρής. Άλλα κατέθεσε στην αστυνομία τότε και άλλα είπε πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική της συνέντευξη, έστω και αν αργότερα έσπευσε να τα διορθώσει.
  • Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με τη σχέση του ζευγαριού. Η θεία των παιδιών κατέθεσε τότε ότι οι γονείς βρίσκονταν σε διάσταση. Όταν ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε, το αρνήθηκε και είπε πως ο πατέρας έλειπε για δουλειά.
  • Το τρίτο και εξίσου σημαντικό σημείο έχει να κάνει με τα προβλήματα υγείας της 33χρονης. Η θεία έχει καταθέσει πως η αδερφή της, ήταν υγιέστατη. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αναρτήσεις της μητέρας.

«Αποκλείεται να έδρασε μόνη της»

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος, σημείωσε πως πρόκειται για μια υπόθεση που την έχει στοιχειώσει.

«Έχω στοιχειώσει με αυτήν την υπόθεση όλο αυτόν τον καιρό».

Σύμφωνα με την έμπειρη δικηγόρο: «δεν είναι εύκολο να αποσπάσεις ομολογία, γιατί δεν έχει καμία ιδέα για αυτό που έκανε, θεωρεί ότι είναι ηρωίδα, γι’ αυτό η αστυνομία προσπαθεί να δέσει την υπόθεση. Υπάρχει κάτι περαιτέρω».

Όπως είπε, οι Αρχές αποκλείοντας άλλα άτομα και βασιζόμενες στα στοιχεία που προέκυψαν, οδηγήθηκαν στην 33χρονη, την οποία «πρόδωσε» η μεγάλη δόση κεταμίνης που χορήγησε στην Τζωρτζίνα.

«Από παρόμοια υπόθεση που είχαμε στη Θεσσαλονίκη με αρσενικό, εκεί το είχε αγοράσει από το διαδίκτυο. Κατά τη δική μου άποψη έχουμε και απόπειρες (σ.σ. ανθρωποκτονίας) ή βαριάς σωματικής βλάβης».

Η κ. Ανάσογλου τόνισε ότι: «αποκλείεται να έδρασε μόνη της η μητέρα».

«Υπάρχει η αρχή αποδείξεων στο δικαστήριο. Η απλή λογική, το αυτονόητο, μας δείχνει την αλήθεια πολλές φορές. Όταν έχουμε 2 θανάτους και έχουμε ένα παιδάκι που έχει συνέχεια προβλήματα υγείας, όλοι υποψιαστήκαμε τι συμβαίνει. Μέλος της οικογένειάς της δεν αναρωτήθηκε αν κάτι πάει λάθος;»

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή