Παύλος Γερουλάνος: Κοντά στην ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Zήτησε παράταση για τις υπογραφές

by Times Newsroom 1

Ηανακοίνωση ακόμη μίας υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες, αυτή του Παύλου Γερουλάνου.

Μάλιστα, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων φέρεται να επικοινωνεί με τους υπολοίπους υποψηφίους και να ζητεί παράταση στην συγκέντρωση υπογραφών.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρασκευή λήγει, τυπικά, η προθεσμία κατάθεσης των υπογραφών για τις υποψηφιότητες, αν και η ξαφνική απόσυρση της Φώφης Γεννηματά, για λόγους υγείας, από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας του κόμματος, θα μπορούσε, ενδεχομένως, να οδηγήσει σε τροποποίηση της τρέχουσας διαδικασίας.

Ευχές στην κ. Γεννηματά

Την Τρίτη ο κ. Γερουλάνος είχε εκφράσει «την αγάπη και τη συμπαράσταση του» στη Φώφη Γεννηματά.

«Η Πρόεδρος, είναι μια γυναίκα γενναία, με ήθος και ποιότητα. Γνωρίζω και προσωπικά τις μάχες που έχει δώσει για την υγεία της, μάχες που έχει κερδίσει και που θα συνεχίσει να κερδίζει. Από την καρδιά μου να ευχηθώ περαστικά και γρήγορα πάλι μαζί μας», είχε γράψει στη σχετική ανάρτησή του.

Θέλω να εκφράσω την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στη Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος, είναι μια γυναίκα γενναία, με ήθος και…

Posted by Παύλος Γερουλάνος on Tuesday, October 12, 2021

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή