Περιοδικό Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή συγκαταλέγεται σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Time, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

by Times Newsroom

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

«Μετά από δύο χρόνια, παραμένει δημοφιλής όχι μόνο στην Ιταλία, όπου η δημοτικότητά της είναι του 41%, παρά την ισχνή οικονομική ανάπτυξη, αλλά και μεταξύ των ηγετών της Δύσης, πολλοί από τους οποίους ενθαρρύνθηκαν από την στήριξη της Μελόνι προς την Ουκρανία», προσθέτει το Time.

Η Μελόνι ανάμεσα στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη με τη μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό,, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέρεται και στις κριτικές που η Τζόρτζια Μελόνι δέχεται στην Ιταλία, σχετικά με «τους αυστηρούς περιορισμούς σε ό,τι αφορά την υποδοχή των μεταναστών».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com