Περιστατικό βίας κατά γιατρού στο Λαϊκό νοσοκομείο καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων

by Times Newsroom 1

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ» καταγγέλλει και καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε ο Επικουρικός Ιατρός κ. Σ.Β κατά τη διάρκεια της εφημερίας της 10/1/2018, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στον εν λόγω συνάδελφο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα ανάλογων περιστατικών βίας κατά των Λειτουργών της Υγείας στο χώρο των Δημόσιων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, τα οποία πληθαίνουν επικίνδυνα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δηλώνουμε δε κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι οι εργαζόμενοι του Γ.Ν.Α «ΛΑΪΚΟ»  θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας, όπως ακριβώς επιτάσσει η ιστορία του Νοσοκομείου μας, που συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα και αξιολογότερα της χώρας, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε στην εργασιακή μας καθημερινότητα λόγω της μεγάλης υποστελέχωσης καθώς και άλλων σημαντικών προβλημάτων απόρροια των μνημονιακών προϋπολογισμών  και της υποχρηματοδότησης της Δημόσιας Υγείας.

Κλείνοντας καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες νομικές διαδικασίες προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό και παράλληλα να εντείνει τις ενέργειές της για την επαρκή και ουσιαστική φύλαξη όλων των χώρων του Νοσοκομείου μας προκειμένου να αντιμετωπίζονται εν τη γενέσει τους ανάλογα περιστατικά βίας κατά των εργαζομένων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή