Πέθανε η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου: «Πέταξες κι εσύ στον ουρανό» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Η συγκινητική του ανάρτηση

by Times Newsroom

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Πολυτίμου όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7).

«Αννούλα μου γλυκιά πέταξες κι εσύ στον ουρανό! Βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από την νέα απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού και φίλης μας ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ, μοναδικής ερμηνεύτριας κλασσικών ρόλων, η απόλυτη ραψωδός των Ομηρικών επών που τα απήγγειλε από μνήμης, σπουδαία δασκάλα ηθοποιώ. Σύζυγος του επίσης σπουδαίου δασκάλου Βίκου Παπακωνσταντινου και μητέρα του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, από τις τελευταίες επιζώσες συμμαθήτριές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η γλυκιά μου Άννα που στην αρχή της καριέρας μου βρεθήκαμε συνοδοιπόροι και συνιδρυτές του αλησμόνητου ΑΣΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ με τις σπουδαίες παραστάσεις κ τις συμμετοχές στα διεθνή φεστιβάλ.

Η πάντα νεανική ΑΝΝΑ μας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, συλλυπητήρια στην οικογένεια κι από όλους εμάς καλό κατευόδιο» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή