Πέθανε η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά στα 91 της

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο facebook.

by Times Newsroom

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο facebook.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, “το ΣΕΗ σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνιστρια του Σωματειου μας … Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας, η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ…ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητας για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας… έφυγε στα 91 της… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ…Σ ευχαριστούμε για όλα.”

Αγάπησα τη δουλειά μου πολύ”, είχε πει η Ντενίζ Μπαλτσαβιά σε συνέντευξή της στον “Ριζοσπάστη” στο παρελθόν. “Και έδωσα πολλά από τη ζωή μου. Μπορώ να πω, ό,τι έκανα το έκανα χωρίς καμιά βοήθεια, ούτε μέσον και, μάλιστα, πήγαινα και κόντρα καμιά φορά και το πλήρωσα. Δεν με πειράζει, όμως. Παρέμεινα αυτό που ήμουν και είμαι ευχαριστημένη. Εκεί που πάντα ακούμπαγα, ήταν η άποψη του κόσμου και στις αγαθές σχέσεις με τους συντελεστές της δουλειάς που υπηρετούσα.”

Ανάμεσα στις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες την αγαπήσαμε είναι: Ο θησαυρός της Αγγελίνας (2005) Αγάπη στα 16 (2004) Λίφτινγκ (2001) Ροζ ολοταχώς (2001) Οι αριθμημένοι (1998) Η ηλικία της θάλασσας (1978)

Τηλεόραση: Ψίθυροι καρδιάς (1997) Εκείνες κι εγώ (1996) Οι μεν και οι δεν (1993) Οι φρουροί της Αχαΐας (1992)

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή