Πέθανε η Υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου

Η Υπουργός νοσηλευόταν εδώ και τρεις εβδομάδες σε νοσηλευτήριο στην Αθήνα

by Times Newsroom

Πέθανε το βράδυ της Δευτέρας η Υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η Υπουργός νοσηλευόταν εδώ και τρεις εβδομάδες σε νοσηλευτήριο στην Αθήνα μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, αφού υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου. Η κατάσταση της υγείας της Υπουργού ήταν κρίσιμη και δυστυχώς άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή.

Aγγελτήριο για το θάνατο της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Με βαθύτατη θλίψη η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοινώνει πως η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 και 30 το βράδυ της 6ης Ιουνίου 2022, σε ηλικία 68 ετών στο Ιατρικό Κέντρο “Υγεία”, στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση εκφράζουν βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Βαθύτατα θλιμμένος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για το θάνατο της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου. Με ανάρτησή του στο twitter ο κ. Αναστασιάδης, δηλώνει συγκλονισμένος από την απώλεια της αγαπημένης του Ζέτας.

«Ειλικρινή συλλυπητήρια στον υιό της Αχιλλέα και στα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο. Η Ζέτα θα λείψει από όλους μας. Κυρίως όμως από την πατρίδα μας που χάνει μία έντιμη, ευφυή και αποτελεσματική υπουργό».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com