Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Ο επιχειρηματίας απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών

by Times Newsroom

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος αντιμετώπιζε εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας. Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης.

Ο επιχειρηματίας απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών σήμερα το πρωί Πέμπτη (10/3).

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν Έλληνας επιχειρηματίας με μεγάλη δραστηριότητα στο χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου. Πατέρας μίας κόρης και δύο εγγονιών.

Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1939 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Αρχικά εργάστηκε ως ασφαλιστής στην American Life (ALICO), ενώ το 1969 ίδρυσε μαζί με τον Αλέξανδρο Ταμπουρά την ασφαλιστική εταιρία Interamerican.

Πέρα από την Interamerican είχε ιδρύσει ή εξαγοράσει πλήθος άλλων επιχειρήσεων. Για το διάστημα 1998–2001 ήταν ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης.

Για μια εικοσαετία ήταν συνιδιοκτήτης και μετέπειτα ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού Alpha και των ομότιτλων τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com