Πέθανε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γουόρνερ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Ντέιβιντ Γουόρνερ.

by Times Newsroom

Ο ηθοποιός εξέπνευσε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/7) στον οίκο φροντίδας Denville Hall που φιλοξενεί ηλικιωμένους που απασχολούνταν στην βιομηχανία του θεάματος.

«Τους τελευταίους 18 μήνες προσέγγισε τη διάγνωσή του με χαρακτηριστική γενναιότητα. Θα μας λείψει πολύ, την οικογένειά του και τους φίλους του και θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικό άντρα, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά της εξαιρετικής δουλειάς έχει αγγίξει τις ζωές τόσων πολλών όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Ο Ντέιβιντ Γουόρεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «The Omen» και το «Tron», ενώ είχε γίνει γνωστός για τον ρόλο του Spicer Lovejoy στο blockbuster του James Cameron «Τιτανικός». Συχνά υποδυόταν τον… κακό, παίρνοντας ρόλους σε ταινίες όπως «The Thirty Nine Steps» (1978) και «Time Bandits» (1981).

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή