Πέθανε ο ηθοποιός Τζον Σταλ σε ηλικία 68 ετών

Είχε ενσαρκώσει τον χαρακτήρα Ρίκαρντ Κάρσταρκ στις πρώτες σεζόν του Game of Thrones.

by Times Newsroom

Πέθανε ο ηθοποιός Τζον Σταλ, ο οποίος είχε ενσαρκώσει τον χαρακτήρα Ρίκαρντ Κάρσταρκ στις πρώτες σεζόν του Game of Thrones.

Ειδικότερα, η ατζέντης του ηθοποιού, Amanda Fitzalan Howard. επιβεβαίωσε πως ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 2 Μαρτίου σε ηλικία 68 ετών. Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Στη δεύτερη και την τρίτη σεζόν της πετυχημένης σειράς, ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον Κάρσταρκ και εμφανίστηκε σε πολλές σκηνές με τον Ρίτσαρντ Μάντεν, καθώς οι οίκοι των Σταρκ και των Κάρσταρκ έγιναν από σύμμαχοι, ορκισμένοι εχθροί.

Πριν το Game of Thrones είχε προηγηθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην σκωτσέζικη σειρά «Take the High Road» στην οποία έπαιζε από το 1982 έως και το φινάλε το 2003.

Ο Τζον Σταλ είχε επίσης εργαστεί για την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής και Δράματος της Σκωτίας, το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου αλλά και την Royal Shakespeare Company. Ήταν παντρεμένος με την Τζέιν Πάτον.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή