Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η κόρη του Έλβις Πρίσλει, Λίζα Μαρί

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών η τραγουδίστρια Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναδικό παιδί του θρύλου του Ροκ εν Ρολ Έλβις, όπως ανακοίνωσε η μητέρα της.

by Times Newsroom

Η 54χρονη υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια το πρωί της Πέμπτης και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ την οδυνηρή είδηση ότι η πανέμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί έφυγε από κοντά μας. Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπητή γυναίκα που γνώρισα ποτέ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρίσλεϊ.

Λίγες ώρες νωρίτερα η 77χρονη μητέρα ζητούσε από τον κόσμο να κρατήσει την ίδια και την οικογένειά τους στις προσευχές τους. Είπε ότι η κόρη της «μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο», με τους τραυματιοφορείς να καλούνται λίγο πριν από τις 10.40 π.μ.

Η οικογένεια της Πρίσλεϊ, συμπεριλαμβανομένης της Priscilla και της κόρης της Riley Keough, φωτογραφήθηκε έξω από νοσοκομείο στο Λος Άντζελες πριν ανακοινωθεί ο θάνατός της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Πρίσλεϊ βρέθηκε στην παλιά έπαυλη Graceland του πατέρα της στο Μέμφις του Τενεσί, για να γιορτάσει την επέτειο της γέννησής του στις 8 Ιανουαρίου 1935.

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις». Ο κ. Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίσα Μαρί και Πρίσιλα, σας αγαπάω για πάντα», είπε.

Η Λίσα Μαρί ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road». Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή