Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί

Ο αναπληρωτής υπουργός υπογραμμίζει ότι η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και όχι ψέματα και φαρισαϊσμό.

by Times Newsroom

«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας για τη στάση που τηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση στο ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας, «στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε!», τονίζοντας ότι «οι ευθύνες θα αποδοθούν από την Δικαιοσύνη άμεσα, δίκαια και ονομαστικά».

«Είναι άχαρο, αχρείαστο και δεν συνάδει με το αίσθημα της κοινωνίας να γίνεται μικροκομματική αντιπαράθεση» υπογράμμισε ο Στέλιος Πέτσας, συμπληρώνοντας ότι η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και αναζήτηση της αλήθειας, όχι ψέματα, υποκρισία και φαρισαϊσμό.

«Επιμερισμός ευθυνών από τη Δικαιοσύνη»

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε αμέσως ότι τον επιμερισμό των ευθυνών θα τον κάνει η Δικαιοσύνη γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια».

Παράλληλα, σημείωσε την ξεκάθαρη θέση του, ότι «η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να υπάρξει πλήρης καταλογισμός των ευθυνών άμεσα, δίκαια και ονομαστικά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί. Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους» πρόσθεσε ο Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι ο επί 4,5 χρόνια υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης εμφανίστηκε για να πει «δεν φταίμε σε τίποτα εμείς», όπως άλλος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έβρισκε κανένα λάθος».

«Αντίθετα, ο κ. Ζαχαριάδης σήμερα δήλωσε ότι «ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς». Απέναντι στη διαστρέβλωση και στα ψέματα χωρά μόνον η αλήθεια» κατέληξε ο κ. Πέτσας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή