Πηγές ΕΡΤ για την Μαρίνα Σάττι: Ήταν κουρασμένη, δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αποστολή

Την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια, που καθόταν στα δεξιά της σκηνής, η Μαρίνα Σάττι, που καθόταν σχεδόν στην άλλη άκρη, στα αριστερά, δίπλα στο Nemo από την Ελβετία, γύρισε επιδεικτικά την πλάτη της και άρχισε να προσποιείται πως χασμουριέται, δηλώντας με αυτόν τον τρόπο την αποδοκιμασία της, ενώ χαμογελούσε με νόημα προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

by Times Newsroom

Η συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision προκαλεί εντάσεις καθώς συνεχίζεται ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας. Πολλοί στην Ευρώπη ζήτησαν να αποκλειστεί η χώρα. Στα τέλη Μαρτίου, οι συμμετέχοντες από εννέα χώρες, μεταξύ των οποίων και το Νέμο από την Ελβετία, ένα από τα φαβορί, έκαναν έκκληση για μόνιμη κατάπαυση του πυρός.

Πηγές της ΕΡΤ για την απρέπεια της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη της Eurovision 2024

Πηγές της ΕΡΤ σημείωναν: «Η ελληνική αντιπροσωπεία εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία. Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις τής Eden, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com