Πηγές Ν.Δ.: Γεμάτη αοριστολογίες η κατάθεση του Ν. Ανδρουλάκη στην Εξεταστική

«Συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Πιτσιόρλα» αναφέρουν πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος

by Times Newsroom

Για «μια κατάθεση γεμάτη αοριστολογίες, χωρίς κανένα συγκεκριμένο στοιχείο ή απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που του τέθηκαν» έκαναν λόγο πηγές της Ν.Δ. σχολιάζοντας την κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στην Εξεταστική Επιτροπή. Όπως ανέφεραν, η κατάθεσή του «δεν πρόσφερε κάτι ουσιαστικό στο έργο της Εξεταστικής Επιτροπής».

Σύμφωνα με τις πηγές του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Ανδρουλάκης «κατήγγειλε ότι δεν έγινε σεβαστή η ιδιότητα του, όμως απέφυγε επιμελώς να απαντήσει αν το πολιτικό προσωπικό της χώρας πρέπει να εξαιρείται από την άρση απορρήτου». Επιπλέον, «είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κατέθεσε ούτε μία πρόταση για την αναβάθμιση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών» πρόσθεσαν.

Οι ίδιες πηγές, σχολίαζαν πως ο κ. Ανδρουλάκης «επισήμανε ότι δεν έχει στοιχεία πως η ΕΥΠ χρησιμοποιεί το Predator, ενώ στην ερώτηση αν έχει στοιχεία για την εμπλοκή του Πρωθυπουργού, το μόνο που βρήκε να απαντήσει ήταν ότι ‘δεν είναι μάντης’. Την ίδια στιγμή, όπως ανέφεραν, «υποβάθμισε τις ηχηρές αποκαλύψεις Ρουμπάτη για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα, συντασσόμενος σε απόλυτο βαθμό με τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι λυπηρό να δηλώνει ο αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος ενώπιον της Επιτροπής ότι είναι διατεθειμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις βουλευτών, ανάλογα με το ποιο πρόσωπο τις θέτει, ευτελίζοντας έτσι το θεσμό του βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου» συμπλήρωσαν οι ίδιοι κύκλοι.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή