Πλεύρης: Με την ερώτησή τους για τον Προσωπικό Γιατρό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στρέφονται κατά της κυβέρνησής τους

«Στο θέμα κάλυψης των ανασφάλιστων δεν αλλάξαμε τίποτα από ό,τι προέβλεπε ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού»

by Times Newsroom

Στην ερώτηση 43 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσβαση ανασφάλιστων στον Προσωπικό Ιατρό, απάντησε τη Δευτέρα (19/9) ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης λέγοντας πως «στρέφονται κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

«Οι 43 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι αδιάβαστοι ή πιο πιθανόν στρέφονται με ερώτησή τους κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Στο θέμα κάλυψης των ανασφάλιστων από τον προσωπικό ιατρό δεν αλλάξαμε τίποτα από ό,τι προέβλεπε ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού.

Οι ανασφάλιστοι πολίτες εγγράφονται στις δημόσιες δομές για τον προσωπικό γιατρό και όπου δεν υπάρχουν δημόσιες δομές, σε ιδιώτη γιατρό. Το ίδιο ακριβώς που προέβλεπε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Ξανθού προβλέπουμε και στον νόμο για τον Προσωπικό Ιατρό.

Οι διατάξεις είναι πανομοιότυπες, διαβάζοντάς τες θα καταλάβουν ότι με την ερώτησή τους επιτίθενται σε βάρος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή