Πλημμύρες στο Λονδίνο από ισχυρή νεροποντή

Η Tower Bridge έχει πλημμυρίσει στα νερά της βροχής, καθώς τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα δυσκολεύονται να την διασχίσουν

by Times Newsroom 1

Με την μετεωρολογική υπηρεσία της Βρετανίας (Met Office) να έχει εκδόσει κίτρινη προειδοποίηση μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα, το Λονδίνο πλήττεται από ισχυρές βροχοπτώσεις κυρίως στις βόρειες περιοχές του. Συγκεκριμένα, οι πλημμύρες επηρεάζουν μέχρι στιγμής τη Βόρεια Περιφερειακή Οδό, τη Γέφυρα του Πύργου (Tower Bridge ), και μία γραμμή στο μετρό του Λονδίνου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Εικόνες που ελήφθησαν την Τρίτη (14 Σεπτεμβρίου) δείχνουν την εμβληματική Tower Bridge να έχει πλημμυρίσει στα νερά της βροχής, καθώς τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα δυσκολεύονται να την διασχίσουν.

Στη Βόρεια Περιφερειακή Οδό, οι οδηγοί προειδοποιούνται για καθυστερήσεις, καθώς ο καιρός και εκεί προκαλεί προβλήματα =. Η Υπηρεσία Μεταφορών Λονδίνου (TFL) έχει επίσης υποδείξει ότι μία από τις γραμμές του υπογείου, η District Line δεν σταματά στη στάση Mile End λόγω πλημμυρών.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση καιρού για περιοχές του Λονδίνου μέχρι τις 11.59 το βράδυ.

  • Φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή