Ποινική δίωξη σε βάρος του 57χρονου αλβανού σωματέμπορου που εξέδιδε την Αμάντα

by Times Newsroom 1

Ποινική δίωξη σε βάρος του 57χρονου αλβανού σωματέμπορου που εξέδιδε την 17χρονη Αμάντα ασκήθηκε από τον εισαγγελέα και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή .

Σε βάρος του 57χρονου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου τελεσθείσα επάγγελμα προς γενετήσια εκμετάλλευση από κοινού, συνέργεια στην ως άνω πράξη, πλαστογραφία μετά χρήσης, προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, παράνομη οπλοφορία και κατοχή πυρομαχικών.

Ο αλβανικής καταγωγής σωματέμπορος συνελήφθη από αστυνομικούς, που προσποιήθηκαν τους πελάτες και έκλεισαν ραντεβού σε ξενοδοχείο της Αγίας Παρασκευής, όπου βρήκαν και απελευθέρωσαν την 17χρονη Αμάντα.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί ενώ από τις αρχές αναζητούνται δυο ακόμα άτομα, που σχετίζονται με την ιστοσελίδα με τις «ροζ αγγελίες» μέσω της οποίας εξέδιδαν την 17χρονη.

Σοκάρει η κατάθεση της 17χρονης

Στην κατάθεσή της η ανήλικη ανέφερε ότι έφυγε από τη Ρουμανία μαζί με τη μητέρα της και τον αδερφό της, γιατί ο πατέρας της κακοποιούσε τόσο την ίδια όσο και τη μητέρα της.

Όταν εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, άρχισε να την κακοποιεί ο αδερφός της, ενώ η μητέρα της φαίνεται ότι δεν έκανε κάτι για να τη βοηθήσει. Έτσι, κατέληξε να ζει σε ιδρύματα, από όπου συχνά εξαφανιζόταν και περιφερόταν στους δρόμους του κέντρου των Αθηνών.

Μέχρι που ο 57χρον

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή