Πολάκης για τα ακίνητα Παπαδημούλη: Είπε ότι έχει εύπορη γυναίκα, τα έφερε νομίμως

by Times Newsroom 1

Το “ευχαριστώ” του Παπαδημούλη

Τα 8 ακίνητα που αγόρασε το 2018 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τρία εκ των οποίων μισθώνονται από ΜΚΟ, που τρέχουν προγράμματα φιλοξενίας προσφύγων (υπό τη σκέπη του ΕΣΠΑ), έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έδωσε την πλήρη κάλυψή του στον κ. Παπαδημούλη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Αντώνη Σρόιτερ και εκείνος τον ευχαρίστησε δημοσιεύοντας απόσπασμα της συνέντευξης στο Twitter.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο «Κόκκινο» είχε πει «ότι τέτοιου είδους μισθώσεις συνεχίζονται και με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μαθαίνω ότι θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν κι αυτό ως “μέγα σκάνδαλο”. Τα διαμερίσματα αυτά ανήκουν πλέον στα δύο μου παιδιά, είναι τριών δωματίων, στην περιοχή των Λιοσίων και των Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό και φιλοξενούν πρόσφυγες». Μάλιστα πρόσθετε χαριτολογώντας ότι, «αυτοί δεν μας έλεγαν «αν θέλετε πρόσφυγες να τους πάρετε στα σπίτια σας;».

«Πρώτον, διάβασα την απάντηση του κ. Παπαδημούλη. Με καλύπτει. Νομίζω ότι είναι πολύ αναλυτική. Είπε ότι έχει εύπορη γυναίκα, όταν πρωτομπήκε στην πολιτική ήταν πιο πλούσιος και από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και από τον Τσοχατζόπουλο. Και από τον Παπαντωνίου, όλους αυτούς που πλούτισαν από την πολιτική, από τότε ήταν πιο πλούσιος γιατί είχε 25 χρόνια μηχανικός, γιατί είχε πλούσια γυναίκα» είπε ο Παύλος Πολάκης.

«Είπε ότι είχε εισοδήματα και η γυναίκα του και αυτός από τις ευρωβουλευτικές του θητείες, τα έφερε νομίμως και όχι μέσω off shore. Δεν έκρυψε σπίτια στο Παρίσι σε υπεράκτιες εταιρίες ο κ. Παπαδημούλης» περιέγραψε.

Και συνέχισε: «Αγόρασε 8 ακίνητα όχι από πλειστηριασμούς που ψέματα είπανε, έτσι; Με κάλυψε η απάντησή του και προφανώς κ. Σρόιτερ εγώ δεν θα δώσω τροφή κατασπάραξης ενός ανθρώπου την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος γύρω γύρω με όλα αυτά που γίνονται με τα 125 ακίνητα του ενός».

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε:

«Δεν θα ξεπλύνω κ. Σρόιτερ τα κόμματα, τους πολιτικούς γόνους, τις πολιτικές οικογένειες ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους ποτέ και οι οποίοι βρίσκονται με αμύθητες περιουσίες ή που μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί ή ενός μέσου επιπέδου και βγαίνουν με αμύθητα πλούτη επειδή αγόρασε με νόμιμα φορολογημένα και με αγορά 8 διαμερίσματα ο Παπαδημούλης που ήταν 25 χρόνια μηχανικός, είχε πλούσια γυναίκα και τα ‘φερε όλα καθαρά νόμιμα και φορολογημένα. Εντάξει; δεν μπαίνει αυτή η ζυγαριά. Μην τρελαθούμε κιόλας!».

Το ευχαριστώ Παπαδημούλη

Τα όσα είπε ο κ. Πολάκης προκάλεσαν ικανοποίηση στον Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος με ανάρτησή του το πρωί της Παρασκευής ευχαρίστησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή