Πολάκης σε Πλεύρη για Πόθεν Έσχες: «Πώς τα 4 ακίνητα έγιναν 32;» – Τι απαντά ο υπουργός

«Δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο, γεγονός που είναι γνωστό και στο πλέον αδαή. Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου»

by Times Newsroom

Την αύξηση των ακινήτων και των τραπεζικών καταθέσεων που δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης στο Πόθεν Έσχες του 2021 (χρήση 2020), σε σχέση με πέρσι, σχολίασε αρνητικά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας διερωτάται «πώς» έφτασε να έχει 32 ακίνητα, όπως δήλωσε στο πόθεν έσχες του το 2020 ενώ το 2019 είχε δηλώσει 4. Αντίστοιχα αναφέρεται και στις τραπεζικές καταθέσεις που δήλωσε στην δήλωση περιουσιακής κατάστασης καθώς από 323.800 ευρώ έφτασαν τις 452.100 για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Γράφει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Θανάση Πλεύρη! Για πες μας πως τα 4 γίναν 32 και τα 323 φτάσαν τα 452;;;»

FACEBOOK

Την εξήγηση στην απορία του κ. Πολάκη, έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας με σχετικό δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τον Παύλο Πολάκη διότι όποιος ασχολείται μαζί του λερώνεται. Σήμερα ωστόσο πρέπει να απαντήσω στην αθλιότητα του. Διερωτάται πως φαίνεται αύξηση του περσινού μου Πόθεν Έσχες τη στιγμή που αναφέρεται ότι πρόκειται για κληρονομιά.

Δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο, γεγονός που είναι γνωστό και στο πλέον αδαή. Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή