Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένα σχολείο και μία πολυκατοικία επλήγησαν από βομβαρδισμό στο Σιεβιεροντονέτσκ

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη της Λουχάνσκ, εννέα τρένα είναι έτοιμα για την απομάκρυνση αμάχων

by Times Newsroom

Σε βομβαρδισμούς σε ένα σχολείο και μία πολυκατοικία προχώρησαν οι ρωσικές δυνάμεις στο Σιεβιεροντονέτσκ, που βρίσκεται στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη του Λουχάνσκ.

«Ευτυχώς δεν υπάρχουν απώλειες», αναφέρει σε μήνυμά του στο Telegram ο Σέρχι Γκαϊντάι.

Το Reuters δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία αυτή.

Ο περιφερειάρχης της Λουχάνσκ ανακοίνωσε επίσης με μήνυμά του στο Telegram ότι οι κάτοικοί της θα έχουν στη διάθεσή τους εννέα τρένα για την απομάκρυνσή τους από την περιφέρεια αυτή που πολιορκείται από τις ρωσικές δυνάμεις.

Ενίσχυση των ρωσικών δυνάμεων βλέπει η Ουκρανία

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις επιδιώκουν να ενισχύσουν σε αριθμό τα στρατεύματά τους με προσωπικό που έχει απολυθεί από την στρατιωτική του θητεία από το 2012, καθώς αυξάνονται οι απώλειες από τον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πληροφοριών των ενόπλων δυνάμεων της Μεγάλης Βρετανίας.

Στις ενέργειες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων για την ενίσχυση της μαχητικής τους δύναμης περιλαμβάνεται και προσπάθεια στρατολόγησης από την μη αναγνωρισμένη περιοχή της Υπερδνειστερίας στην Μολδαβία, αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας σε μήνυμά του στο Twitter.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com