Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι περικυκλώνουν το Κίεβο – Φόβος για μαζική επίθεση τις επόμενες ώρες

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο Βορρά

by Times Newsroom

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την Ουκρανία και ειδικότερα για το Κίεβο, καθώς πληροφορίες στο εξωτερικό, αναφέρουν πως οι Ρώσοι θα εξαπολύσουν μαζική επίθεση στην ουκρανική πρωτεύουσα, κάτι που μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Χάρτης που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία δορυφορικών εικόνων Maxar, που έχει στρατιωτική συνεργασία με τις ΗΠΑ, δείχνει την διαδρομή που ακολουθούν τα ρωσικά στρατεύματα για να περικυκλώσουν το Κίεβο.

Μάλιστα, από το βράδυ της Τρίτης (1/3) κυκλοφορεί η πληροφορία στα ΜΜΕ του εξωτερικού, ότι η Λευκορωσία θα συνδράμει με στρατό τις ρωσικές δυνάμεις, ώστε να ξεκινήσει η πολιορκία του Κιέβου και μαζικά από επίγειες δυνάμεις.

Με βάση όσα αναφέρουν ανταποκριτές στην Ουκρανία και διεθνή ΜΜΕ, υπάρχει έντονη κινητικότητα στο Βορρά , ενώ εικάζεται ότι η περιοχή του Τσερνόμπιλ, θα χρησιμοποιηθεί ως βάση εξόρμησης, σε περίπτωση μαζικής επίθεσης, καθώς είναι κοντά στο Κίεβο.

Χάρτης της Maxar, που δείχνει την διαδρομή των ρωσικών στρατευμάτων προς την ουκρανική πρωτεύουσα:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com