Πόλεμος στην Ουκρανία: «Όλο και πιο απελπισμένος ο Πούτιν, μπορεί να χτυπήσει βάση του ΝΑΤΟ»

Τι λέει ο πρώην αρχηγός ασφαλείας της Βρετανίας για τις επόμενες κινήσεις του Ρώσου προέδρου

by Times Newsroom

Οπρώην αρχηγός εθνικής ασφάλειας της Βρετανίας, Λόρδος Ρίκετς, προειδοποιεί για τον πόλεμο στην Ουκρανία πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να χτυπήσει βάση του ΝΑΤΟ και τον χαρακτηρίζει απελπισμένο.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να χτυπήσει μια βάση του ΝΑΤΟ προκειμένου να σταματήσει η μεταφορά όπλων στην Ουκρανία», είπε χαρακτηριστικά στο BBC ο πρώτος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των Βρετανών και συμπλήρωση: γίνεται ολοένα και πιο απελπισμένος για να πνίξει τη ροή όπλων προς την Ουκρανία».

Ο Λόρδος Ρίκετς σημείωσε πως ο Πούτιν μπορεί να επιτεθεί σε αεροσκάφη ή νηοπομπές που κατευθύνονται στην Ουκρανία από το ΝΑΤΟ.

Μάλιστα ο Βρετανός αξιωματούχος φοβάται ότι η σύγκρουση κινείται προς «ένα οργισμένο αδιέξοδο, όπου η Ρωσία θα κρατήσει ένα μεγάλο μέρος της χώρας».

Οι δηλώσεις του Λόρδου Ρίκετς έρχονται λίγα 24ωρα μετά τη βύθιση του Moskva, με τους Ρώσους να δέχονται ένα σοβαρό πλήγμα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com