Πόλεμος στην Ουκρανία: Πήραν τα όπλα οι παίκτες της Ντιναμό Κιέβου – Δείτε τη φωτογραφία

Οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές της ομάδας ντύθηκαν στα χακί και είναι έτοιμοι για όλα

by Times Newsroom

Η εισβολή της Ρωσίας έχει προκαλέσει πόλεμο στην Ουκρανία, οι πολίτες της οποίας είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο την πατρίδα τους, όπως δείχνει και η κίνηση των γηγενών παικτών της Ντιναμό Κιέβου να ντυθούν στρατιώτες και να πάρουν τα όπλα, δηλώνοντας έτοιμοι πλέον για κάθε ενδεχόμενο.

Το ποδόσφαιρο αυτές τις ώρες είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους Ουκρανούς και η απόδειξη έρχεται και από τη Ντιναμό Κιέβου, οι παίκτες της οποίας είναι έτοιμοι να μπουν στη μάχη. Ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κάλεσε όλους τους άντρες από 18 ως 60 ετών να βοηθήσουν με κάθε τρόπο και οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.

Αυτό δείχνει άλλωστε και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τους δείχνει να έχουν… μετατραπεί σε στρατιώτες, έχοντας τα όπλα στα χέρια και στέλνοντας το μήνυμά τους στους συμπατριώτες τους.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com