Πόλεμος στην Ουκρανία: Σοκάρει βίντεο του ZDF όπου πυροβολείται άμαχος κοντά στο Κίεβο

Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο υποστηρίζει πως φέρεται να άνοιξαν πυρ Ρώσοι στρατιώτες (Προσοχή σκληρές εικόνες)

by Times Newsroom

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν λέει πως στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, οι ρωσικές δυνάμεις δεν στοχεύουν σε πολίτες. Ωστόσο, ένα drone βιντεοσκόπησε μερικά χιλιόμετρα από το Κίεβο έναν άμαχο πολίτη να πυροβολείται, φαινομενικά από Ρώσους στρατιώτες». Έτσι περγράφει το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο, όπως αναφέρει, τραβήχτηκε στις 7 Μαρτίου σε δρόμο που βρίσκεται κοντά στο Κίεβο. Οι εικόνες δείχνουν έναν άνδρα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να σηκώνει τα χέρια του. Λίγο μετά πέφτει νεκρός κι ένας στρατιώτης φαίνεται να τρέχει.

Είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που γίνεται γνωστό μέσα σε λίγες ώρες. Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Εμινέ Τζεπάρ, κοινοποίησε το βράδυ της Τρίτης (15/3) στο Twitter ένα βίντεο όπου όπως υποστηρίζει ένα «ρωσικό τανκ να ανοίγει πυρ κατά διερχόμενου πολίτη».

«Όπως αναφέρθηκε», προσέθεσε, «επρόκειτο για ηλικιωμένο άνθρωπο». Σύμφωνα με την ανάρτησή της η επίθεση έγινε στη Μαριούπολη. Ωστόσο, η αξιωματούχος δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το καταγγελόμενο συμβάν, όπως το πότε αυτό συνέβη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com