Πόλεμος στην Ουκρανία: «Τα σούπερ μάρκετ είναι άδεια»

«Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι»

by Times Newsroom

Ηκαθημερινότητα των κατοίκων στην Ουκρανία είναι πλέον οι εκρήξεις του πολέμου και ο φόβος που κυριαρχεί. Η Κατερίνα Σεβτσένκο, που κατοικεί στο Χάρκοβο, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για όσα περνούν. Τόνισε ότι τα σούπερ μάρκετ έχουν τεράστιες ελλείψεις και ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μένουν στο σπίτι τους.

«Από το παράθυρό μου, βλέπω καπνούς ακούω εκρήξεις και φοβάμαι. Ακούγαμε εκρήξεις το βράδυ, και μπορούσαμε να δούμε από τα παράθυρα τι γίνεται στα προάστια. Τα σούπερ μάρκετ είναι άδεια. Δεν έχει μακαρόνια, ρύζι, ούτε τρόφιμα για κατοικίδια ζώα» δήλωσε.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου είναι μεγάλος, δεν περπατάει, δεν μπορεί να μετακινηθεί. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι, Κάθε πρωί βλέπουμε σε ένα κανάλι, που μάς λένε τίνα κάνουμε, να μένουμε σπίτι, να μην περπατάμε άσκοπα και να κάνουμε τι δουλειές μας από τις 6 έως τις 3».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή