Πόλεμος στην Ουκρανία: «Θα χτυπήσουμε» τις αποστολές όπλων της Δύσης, λέει η Μόσχα

«Το Κρεμλίνο έχει καταστήσει σαφή τη θέση του στις Ηνωμένες Πολιτείες» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας

by Times Newsroom

Την ώρα που εντείνονται οι αεροπορικές επιδρομές στην Ουκρανία και οι ρωσικές δυνάμεις διαφαίνεται ότι ανασυντάσσονται για να εξαπολύσουν πιθανώς μεγάλη επίθεση στο Κίεβο, η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση, διά στόματος του υφυπουργού της των Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, ότι θεωρεί ως «νόμιμο στόχο» για το στρατό της τις αποστολές όπλων προς την εμπόλεμη χώρα.

Ο Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα, Σάββατο, μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση ότι το Κρεμλίνο έχει καταστήσει σαφή τη θέση του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η Ρωσία «προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η παράδοση όπλων από σειρά χωρών που ενορχηστρώνουν δεν αποτελεί μόνο επικίνδυνη κίνηση, αποτελεί κίνηση που καθιστά τα κονβόι [με τα όπλα] νόμιμους στόχους».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com