Πόλεμος στην Ουκρανία: Τούρκος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να φορέσει μπλουζάκι που γράφει «όχι στην πόλεμο»

Πώς δικαιολόγησε ο ίδιος την κίνησή του

by Times Newsroom

ΟΑϊκούτ Ντεμίρ, ο οποίος είναι αρχηγός της Ερζούρουμσπορ στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, ήταν ο μόνος παίκτης στον αγώνα κόντρα στην Ανκαραγκούτσου που δεν φόρεσε φανέλα σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ουκρανία, με το μήνυμα «Όχι στον πόλεμο».

Μία κίνηση η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να επικρίνουν τον Ντεμίρ, ο οποίος θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν φόρεσε τη φανέλα, όπως έκαναν οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι του πριν την έναρξη του αγώνα.

«Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα στη Μέση Ανατολή. Είμαι κι εγώ λυπημένος με όλα όσα γίνονται στην Ουκρανία. Συμμερίζομαι τον πόνο αθώων ανθρώπων. Οι ομάδες προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις μόνο όταν πρόκειται για την Ευρώπη. Δεν μου άρεσε η ιδέα να φορέσω τώρα φανέλα, από τη στιγμή που δεν φορέσαμε ούτε για αυτές τις χώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος αρχηγός της Ερζούρουμσπορ, Αϊκούτ Ντεμίρ.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com