Πόλεμος στην Ουκρανία: Viral τα καρπούζια σε επίσημες ενημερώσεις για την απελευθέρωση της Χερσώνας

Η κατάληψη της περιοχής από την Ρωσία και η διακοπή εξαγωγής του φρούτου είχε αποτελέσει μια μεγάλη οικονομική πληγή για τους Ουκρανούς

by Times Newsroom

Φωτογραφίες και βίντεο με ανθρώπους να κρατούν καρπούζια εμφανίζονται ολοένα περισσότερο σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς Ουκρανοί κάνουν πορείες πανηγυρίζοντας την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την Χερσώνα.

Βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν Ουκρανούς στρατιώτες να σηκώνουν ψηλά καρπούζια σε επευφημίες από πλήθη κόσμου.

Πολιτικοί χρησιμοποιούν emoji με εικονίδιο το φρούτο σε επίσημες ενημερώσεις. Ορισμένες εταιρείες έχουν ενσωματώσει καρπούζια στα λογότυπά τους. Ακόμη και το ταχυδρομείο ανακοίνωσε σχέδια για την έκδοση ενός ειδικού γραμματόσημου με…την εικόνα ενός καρπουζιού.

Ο λόγος, απλός. Οι ουκρανικές δυνάμεις ανάγκασαν τον ρωσικό στρατό να αποσυρθεί από τη Χερσώνα η οποία με συνήθως υψηλές θερμοκρασίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι γνωστή για την ποιότητα των καρπουζιών της.

Η κατάληψη της περιοχής από τις ρωσικές δυνάμεις, και η διακοπή εξαγωγής του φρούτου είχε αποτελέσει μια μεγάλη οικονομική πληγή για την Ουκρανία.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή