Πολιτικής κόντρας συνέχεια για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

«Η κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσυνη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

by Times Newsroom

Επιμένει η αντιπολίτευση στην πολιτική αντιπαράθεση με αιχμή δημοσίευμα για παρακολούθηση του Κωνσταντίνου Φλώρου από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Νωρίτερα, σε συνεδρίαση του το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, ανανέωσε τη θητεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ έγιναν αλλαγές των ΓΕΣ και ΓΕΝ.

Την παράταση της θητείας του Κωνσταντίνου Φλώρου ως αρχηγού ΓΕΕΘΑ για έναν ακόμη χρόνο, αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.

Αρχηγός ΓΕΣ αναλαμβάνει ο Αντιστράτηγος (ΠΖ) Άγγελος Χουδελούδης, ενώ επικεφαλής του ΓΕΝ ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης.

«Η κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσυνη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ συνεχίζεται η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που την κατηγορεί ότι δεν έχει δώσει απαντήσεις για την παρακολούθησή του κ. Φλώρου. Ο κ. Οικονομου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν εμπιστεύεται την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. «Η κυβέρνηση, είπε, δεν κλονίζεται με κανέναν τρόπο και πάντως όχι από υλικό ρυπαρών κύκλων» πρόσθεσε.

«Η νοσηρότητα του παρακρατικού μηχανισμού Μητσοτάκη μόλυνε δυστυχώς και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Χωρίς καμία απάντηση για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα απλά επιβεβαίωσε πως δεν διστάζει, στο βωμό των εκβιασμών του, να θέτει σε διακινδύνευση ακόμη και την εθνική ασφάλεια» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Κινούμαστε σε επικίνδυνες ατραπούς , για την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, όπως θα έπρεπε να είναι η Ελλάδα το 2023. Οι εξελίξεις εγείρουν μείζονα και αμείλικτα για την κυβέρνηση ερωτήματα, παρά την οργανωμένη και επίμονη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη, προσωπικά, να συγκαλύψει και να συσκοτίσει αυτήν την υπόθεση. Αναπόφευκτα και όσο θα περνάει ο καιρός, θα πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για το ποιοι ενορχήστρωσαν και υλοποίησαν την παρακολούθηση των πολιτικών τους αντιπάλων, καθώς και άλλων προσώπων του δημοσίου βίου», είπε π επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ –Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ.

«Όταν μία υπόθεση άπτεται της εθνικής ασφάλειας της χώρας, πολιτικαντισμοί, «ασυλίες» και «ακαταδίωκτα», λαμβάνουν τέλος», σχολίασε η Ελληνική Λύση.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή