Πώς θα ήταν το Κολοσσαίο πλήρες κυκλικό και η Σαγράδα Φαμίλια ολόκληρη; Λογισμικό drone μεταμορφώνει τα κτίρια

Δείτε τις απεικονίσεις φημισμένων αρχιτεκτονικών τοπόσημων

by Times Newsroom

Θα μπορούσε το Κολοσσαίο να ήταν ένα πλήρες κυκλικό; Πώς θα έδειχνε η Σαγράδα Φαμίλια αν ολοκληρωνόταν; Αυτές ήταν μερικές από σκέψεις των καλλιτεχνών του ολλανδικού στούντιο DRIFT για ορισμένα σπουδαία κτίρια.

Το καλλιτεχνικό δίδυμο του στούντιο παρουσιάζει τις προσπάθειές του να βελτιώσει το λογισμικό drone που έχει εξελίξει για να δημιουργήσει πραγματικές, σε κανονικό μέγεθος απεικονίσεις φημισμένων αρχιτεκτονικών τοπόσημων στην περίπτωση αποκατάστασης ή ολοκλήρωσής τους.

Χρησιμοποιώντας εναέρια «γλυπτά», εγκαταστάσεις και περφόρμανς, η πολυτομεακή ομάδα εργάζεται μεταμορφώνοντας τον χώρο με αιθέρια έργα τέχνης που λάμπουν. «Όλα τα έργα τέχνης έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν χώρους. Οι περιορισμένες παράμετροι ενός μουσείου ή μιας αίθουσας τέχνης δεν είναι πάντα αντάξιες ενός συνόλου έργων· συχνά, μάλλον, αναδεικνύει τη δυναμική του στη δημόσια σφαίρα ή μέσω της αρχιτεκτονικής» υπογράμμισαν, μιλώντας στο Designboom, οι Ολλανδοί καλλιτέχνες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από το 2020, το στούντιο DRIFT, σε συνεργασία με την εταιρεία Drone Stories και την εταιρεία Nova Sky Stories, χρησιμοποιεί την τεχνολογία drone του για να φανταστεί εκ νέου το μέλλον της αρχιτεκτονικής. Στόχος του είναι να συνδράμει τους αρχιτέκτονες στην υλοποίηση των μελλοντικών πρότζεκτ τους.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com