Πούτιν: Οι σύμβουλοι του φοβούνται να πουν την αλήθεια για την «κακή πορεία του πολέμου στην Ουκρανία»

Τι υποστηρίζει Αμερικανός αξιωματούχος

by Times Newsroom

Τα επιχειρησιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρωσία στο πόλεμο με την Ουκρανία φέρονται να οφείλονται σε παραπληροφόρηση του Βλαντιμίρ Πούτιν από τους συμβούλους του, οι οποίοι φοβούνται να πουν την αλήθεια, υποστηρίζει Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο άνδρας μίλησε υπό την μορφή της ανωνυμίας στο Reuters και δήλωσε πως «πιστεύουμε ότι ο Πούτιν παραπληροφορείται από τους συμβούλους του για το πόσο κακές είναι οι επιδόσεις του ρωσικού στρατού και πώς η ρωσική οικονομία ακρωτηριάζεται από τις κυρώσεις, επειδή οι ανώτεροι σύμβουλοί του φοβούνται τόσο πολύ να του πουν την αλήθεια».

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποδειχθεί οι ισχυρισμοί του Αμερικανού αξιωματούχου, ενώ διαρκώς αυξάνονται οι φήμες για την κατάσταση που επικρατεί στο Κρεμλίνο. Ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν έχει βγει εκτός εαυτού, τόσο από την μη κατάληψη σημαντικών πόλεων, όπως το Κίεβο, όσο και από τον θάνατο στρατηγών του στο πεδίο της μάχης.

Παράλληλα, αυξάνονται οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι πάσχει από Πάρκινσονκαρκίνο, ή θεωρούν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα από χρήση αναβολικών.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com