Προανακριτική-Κελέτσης: Η κατάθεση Καλογρίτσα αποδόθηκε αυτούσια – Τζάκρη: Κολάζ στα πρακτικά

by Times Newsroom 1

Η κατάθεση του μάρτυρα (Χρήστου Καλογρίτσα) αποδόθηκε «αυτούσια», δήλωσε το μεσημέρι της Τετάρτης στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Ν. Παππά, Στ. Κελέτσης, απαντώντας σε καταγγελία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη ότι διεγράφησαν από τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης παρεμβάσεις βουλευτών.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Τζάκρη ανέφερε ότι «στα πρακτικά δεν υπάρχουν οι παρεμβάσεις των βουλευτών-μελών της ΝΔ στην προανακριτική προς τον μάρτυρα Χρήστο Καλογρίτσα». Πρόσθεσε δε ότι θα ζητήσει το ηχητικό ντοκουμέντο, ενώ έκανε λόγο για «κοπτοραπτική» και «κολάζ στις τοποθετήσεις των μελών της Επιτροπής και στις καταθέσεις των μαρτύρων».

Στη δήλωσή του, ο κ. Κελέτσης τόνισε ότι ως πρόεδρος της επιτροπής τηρεί τον κανονισμό, ότι δεν διεγράφη τίποτα από την κατάθεση του μάρτυρα και ότι το μόνο που διεγράφη ήταν συγκεκριμένη αναφορά για την υγεία βουλευτή, που το ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ως προσωπικό δεδομένο.

Αύριο, πρόσθεσε ο πρόεδρος της προανακριτικής, θα ζητήσω από τα κόμματα να ορίσουν εκπρόσωπό τους για να συγκρίνουν απομαγνητοφώνηση και πρακτικά.

Σημείωσε επίσης ότι όταν «πετάγονται» βουλευτές, αυτό δεν καταγράφεται. Αυθαίρετες παρεμβολές, φωνές, φασαρίες και ύβρεις δεν καταγράφονται, είπε ο κ. Κελέτσης, επισημαίνοντας ότι η κατάθεση του μάρτυρα έχει αποδοθεί αυτούσια.

Αύριο η προανακριτική επιτροπή της Βουλής έχει καλέσει για εξέταση τον δημοσιογράφο Δ. Βερύκιο, πρώην μέλος του ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, επί ιδιοκτησίας Δ. Κοντομηνά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή