«Πρόεδρε, έλα με… φόρα»: Η Τσαπανίδου προσκάλεσε τον Τσίπρα με… πάθος και το twitter ξεσάλωσε

Την «παρθενική» της εμφάνιση ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε η Πόπη Τσαπανίδου στην πόλη απ' όπου κατάγεται, τη Θεσσαλονίκη.

by Times Newsroom

Η 56χρονη δημοσιογράφος, η οποία ανέλαβε στις 28 Δεκεμβρίου τα νέα της καθήκοντα, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει αναλάβει να προθερμαίνει το κοινό και προλόγισε τον Αλέξη Τσίπρα στο Ιβανώφειο με πάθος… άλλων εποχών.

Δήλωσε ότι είναι συγκινημένη που υποδέχεται τον κ. Τσίπρα στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εγκαταλείψει τη συμπρωτεύουσα.

Καλωσορίζοντας στο βήμα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε ρυθμούς και τόνους… «Θα μας τα πει μαζί με όλα όσα θα κάνει για τη χώρα φέρνοντας δικαιοσύνη παντού, φέρνοντας την πολιτική αλλαγή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Πρόεδρε, έλα, έλα με φόρα!», είπε με ενθουσιασμό και υπό τους ήχους κόρνας γηπέδων η Πόπη Τσαπανίδου.

Φυσικά, η ένθερμη εμφάνιση Τσαπανίδου στο Ιβανώφειο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media, με τα σχόλια να είναι επικά.

Οργίασε το twitter με το «Πρόεδρε έλα με φόρα»

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή