Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ: Ο διασώστης που συνάντησε ο Τσίπρας είναι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο σωματείο

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ καταγγέλλει πως ο διασώστης με τον οποίο συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια της συζήτησης για τα ασθενοφόρα, πρόκειται στην πραγματικότητα για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο σωματείο.

by Times Newsroom

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τις «ασθένειες» του ΕΚΑΒ, ο πρόεδρος Γιώργος Μαθιόπουλος ζήτησε «να μην γίνει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης το ΕΚΑΒ».

«Θα το πω, δεν γίνεται να βλέπω τον κ. Τσίπρα να κάνει όλως τυχαίως συνάντηση με διασώστη και να του λέει ότι ήρθε για 4 χρόνια η καταστροφή και ο διασώστης αυτός να είναι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΚΑΒ. Αυτά είναι απαράδεκτα» είπε ο κ. Μαθιόπουλος μιλώντας στο ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (10/6).

«Δεν μπορεί να κομματικοποιούμε το πρόβλημα. Δεν μπορεί να βγαίνουν και να λένε ότι είχαμε 85 ασθενοφόρα πριν από 4 χρόνια στην Αττική ενώ έχουμε 50-60 καθημερινά από το 2010» πρόσθεσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Μαθιόπουλος σημείωσε ότι «αυτό που λέμε είναι να γίνουν άμεσα προσλήψεις 1200 διασωστών για να καλύψουμε τα σοβαρά κενά σε διάφορες περιοχές της χώρας», ενώ πρόσθεσε πως «έχουμε κοστολογήσει ότι χρειάζονται 17 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο».

Συγκεκριμένα όσον αφορά τα ασθενοφόρα, είπε ότι ο τελευταίος διαγωνισμός έγινε το 2004, ότι στην Αττική «κινούμαστε με τις δωρεές» και ότι «σε καθημερινή βάση έχουμε 30-40 ασθενοφόρα που ακινητοποιούνται επειδή λειτουργούν επί 24ωρης βάσεως».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com