Προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που ταλανίζει τους πολίτες θα παρουσιάσει αύριο το ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι συνεργάτες του δεν έχουν πιστέψει πλήρως ότι ο πρωθυπουργός δεν θα πάει σε πρόωρες εκλογές

by Times Newsroom

Δεν το έχουν πιστέψει πλήρως στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, και για το λόγο αυτό ο πρόεδρος του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα των καλοκαιρινών πολιτικών δραστηριοτήτων.

Μάλιστα ετοιμάζεται κανονικά η προγραμματική διακήρυξη από τον Νίκο Χριστοδουλάκη και την ομάδα που τον στελεχώνει, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο σε σχετική συνέντευξη Τύπου.

Όπως μαθαίνουμε, η διακήρυξη θα στοχεύει το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους πολίτες και δεν είναι άλλο από την ακρίβεια, τις ανατιμήσεις στην αγορά, τον πληθωρισμό και το υψηλό κόστος ζωής. Η παρουσίαση θα γίνει μαζί με τον τομεάρχη ενέργειας του κόμματος Χάρη Δούκα, τον σύμβουλο επί των οικονομικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ηλία Κικίλια και τον πρώην υπουργό Φίλιππο Σαχινίδη.

Εννοείται πως το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν θα σταθεί μονάχα σε επικριτικά σχόλια κατά της ασκούμενης πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα της ακρίβειας, αλλά θα καταθέσει και μια σειρά από προτάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Το ίδιο αναμένεται να κάνει το κίνημα και για μία σειρά άλλων θεμάτων το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή