Πρωτεΐνες whey για τέλεια αποτελέσματα με λιγότερο κόπο

by Times Newsroom

Οι πρωτεΐνες είναι από τα πιο σημαντικά συστατικά που χρειάζεται κάθε λάτρης του αθλητισμού, καθώς παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία από οφέλη τόσο για τον οργανισμό, όσο και για τις αποδόσεις μας στο γυμναστήριο.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που προορίζονται για διαφορετικές ανάγκες του κάθε αθλητή, ωστόσο οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι οι πρωτεΐνες γράμμωσης και όγκου whey και whey isolate.

Επιλέγοντας τις κατάλληλες πρωτεΐνες για εσάς είναι πολύ σημαντικό να δώσετε μεγάλη έμφαση τόσο στην ποιότητα όσο και στο brand που τις διαθέτει. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα activebody θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πρωτεΐνες γράμμωσης και όγκου επώνυμης ποιότητας για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην προπόνησή σας.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι μπορούν να κάνουν οι πρωτεΐνες για εσάς:

Για σμιλεμένο σώμα

Οι πρωτεΐνες γράμμωσης αποτελούν το πιο σημαντικό συστατικό για απώλεια βάρους για ένα καλοσχηματισμένο κορμί. Η ένταξη των πρωτεϊνών whey isolate στην καθημερινή σας ρουτίνα αυξάνει τον μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη για φαγητό και τροποποιεί ρυθμιστικές ορμόνες που αφορούν τον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Με τον τρόπο αυτό, οι πρωτεΐνες whey isolate όπως αυτές εδώ μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε σωματικό βάρος και λίπος από την κοιλιακή χώρα με πολλούς διαφορετικούς μηχανισμούς, γι’ αυτό και θεωρούνται η top επιλογή σε πρωτεΐνες γράμμωση.

Από τα top sellers σε επώνυμα brands που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα activebody, σας προτείνουμε την Πρωτεΐνη 100% Whey Isolate 2000Gr της Scitec Nutrition. Πρόκειται για μια 100% καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος, με χαμηλή περιεκτικότητα λίπος και υδατάνθρακες και ελάχιστη λακτόζη η οποία αποδεδειγμένα συμβάλλει στο χτίσιμο άλιπου μυϊκού όγκου.

Για εντυπωσιακή εμφάνιση

Η πρωτεΐνη όγκου παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στην ουσιαστική αύξηση της μυϊκής μάζας και δύναμης. Συγκεκριμένα, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, γνωστή και ως πρωτεΐνη whey αποτελεί πολύ δημοφιλή επιλογή αθλητών, bodybuilders και μοντέλων για άμεσα αποτελέσματα με λιγότερο κόπο.

Ουσιαστικά, η πρωτεΐνη whey:

  • Παρέχει πρωτεΐνη και αμινοξέα τα οποία αποτελούν τα βασικά δομικά συστατικά για το χτίσιμο των μυών.
  • Αυξάνει την έκκριση των ορμονών που διεγείρουν την διόγκωση των μυών (όπως η ινσουλίνη)
  • Είναι πλούσια σε λευκίνη, ένα αμινοξύ που συμβάλλει στη σύνθεση της μυϊκής μάζας.

Αν αναζητάτε πρωτεΐνες whey για αύξηση όγκου, σας προτείνουμε την Πρωτεΐνη όγκου Volumass 35, με την ειδική φόρμουλα που εξασφαλίζει την υψηλότερη συγκέντρωση των θρεπτικών συστατικών, που έχει ανάγκη το σώμα σου, για αποτελεσματική αύξηση της μυϊκής μάζας.

Μην περιμένεις άλλο! Μπες σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα activebody και βρες τις κορυφαίες πρωτεΐνες όγκου και γράμμωσης whey και whey isolate στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Αν βρίσκεσαι σ

Αλέκου Παναγούλη 121

Ν. Ηράκλειο Αττικής 141 21, Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή