Πρώτη επίσκεψη στην Ελλάδα για την 35χρονη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου

Θα συναντηθεί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου ενώ θα ξεναγηθεί και στην έκθεση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

by Times Newsroom 1

Την πρώτη της επίσκεψη στην Ελλάδα με την ιδιότητα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου θα πραγματοποιήσει σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη της εβδομάδας η κυρία Αννίτα Δημητρίου, η οποία είναι μόλις 35 ετών και η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει το συγκεκριμένο αξίωμα στη Μεγαλόνησο!

Η κυρία Δημητρίου αποδέχθηκε πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Κώστα Τασούλα και εκτός από την επίσκεψή της στο γραφείο του, αναμένεται να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με την Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΚατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς επίσης και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων. Παράλληλα θα ξεναγηθεί στην επετειακή έκθεση του Κοινοβουλίου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Η άφιξή της στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει στην ελληνική πρωτεύουσα μέχρι τις 13 του μηνός. Ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να ξανάρθει και πάλι στις 20 του μηνός καθώς η Αθήνα θα φιλοξενήσει τη Σύνοδο των προέδρων των Κοινοβουλίων που μετέχουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή