Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη σύμφωνα με Δημοσκόπηση της MRB

Τα στοιχεία αυτά προφανώς και προβληματίζουν την Κυβέρνηση, η οποία φαίνεται πως σε επίπεδο Κρήτης δεν έχει πετύχει να πείσει για την αποτελεσματικότητα του έργου της

by Times Newsroom

Αίσθηση έχει προκαλέσει η έρευνα της MRB, που παρουσιάστηκε από την εκπομπή «Αντιθέσεις» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη στην Κρήτη TV. Και αυτό γιατί ενώ η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να έχει σταθερά την πρώτη θέση σε πανελλαδικό επίπεδο, οι προτιμήσεις των Κρητών ψηφοφόρων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και ψηφίζει… ΣΥΡΙΖΑ!

Ειδικότερα, πανελλαδικά Νέα Δημοκρατία ψηφίζει το 28,5% και ΣΥΡΙΖΑ το 23,1%, ενώ στην Κρήτη το 26% ψηφίζει Νέα Δημοκρατία και το 38,9% ΣΥΡΙΖΑ! Το ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά λαμβάνει στην έρευνα 11,3%, ενώ στην Κρήτη 14,9%.

Τα στοιχεία αυτά προφανώς και προβληματίζουν την Κυβέρνηση, η οποία φαίνεται πως σε επίπεδο Κρήτης δεν έχει πετύχει να πείσει για την αποτελεσματικότητα του έργου της. Τουναντίον, ολοένα και «χάνει έδαφος» με αποτέλεσμα η «ζυγαριά» να γέρνει επικίνδυνα. Λίγο πάνω – λίγο κάτω, σε αυτόν το μέσο όρο δείχνει να κινείται και ο Νομός Ρεθύμνου με κάποια μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στον αγροτικό κόσμο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

www.rethemnosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com