Πρωτοφανές! Απέλυσαν τον γιο τού Ηλία Μίχου από το «Βήμα»

Την απόλυσή του από την εφημερίδα «Το Βήμα», όπου εργαζόταν ως διπλωματικός συντάκτης, ανακοίνωσε σε δημόσια ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Μίχος

by Times Newsroom

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος, γιος του Ηλία που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης, πήρε δημόσια θέση στο Facebook.

Θέση- μέσω ανάρτησης στα social media- πήρε ο γιος του Ηλία Μίχου που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο Παναγιώτης Μίχος αναφέρει πως όλα αυτά δεν μπορεί να τα χωνέψει ανθρώπινος νους και αναρωτιέται αν υπάρχει «οικογενειακή ευθύνη», ενώ γνωστοποιεί πως απολύθηκε από την εφημερίδα το «Βήμα» που εργαζόταν με την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Τονίζει πως «με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου» και καταλήγει «φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com