Πυρά κατά Σάντσεθ για την πώληση όπλων στην Τουρκία από ΚΙΝΑΛ

«Καλούμε τον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ να την ξανασκεφθεί και να την τερματίσει. Τα όπλα αυτά στρέφονται ενάντια σε μια άλλη χώρα μέλος την Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ελλάδα» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ

by Times Newsroom 1

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει το ΚΙΝΑΛ και ο γραμματέας του, Μανώλης Χριστοδουλάκης για τη στάση του Πέδρο Σάντσεθ αναφορικά με την πώληση όπλων στην Τουρκία.

Να την ξανασκεφτεί και να την τερματίσει

Μάλιστα καλούν τον «ομοϊδεάτη» τους, πρωθυπουργό της Ισπανίας να τερματίσει τις συμφωνίες του με τον Ερντογάν επισημαίνοντας ότι ότι η στήριξη της Ισπανίας στην Τουρκία αντίκειται στις αποφάσεις της ΕΕ αλλά και στην ηθική μιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

«Η στήριξη που παρέχει η Ισπανία στη Τουρκία του αυταρχικού Ερντογάν με εξοπλισμούς και αλλά μέσα αντίκειται στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αλλά και στην ηθική που πρέπει να διέπει την εξωτερική πολιτική μιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

»Καλούμε τον πρωθυπουργό @sanchezcastejon να την ξανασκεφθεί και να την τερματίσει. Τα όπλα αυτά στρέφονται ενάντια σε μια άλλη χώρα μέλος την Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή